top of page

Steun ons

Manieren om te helpen aan verandering

Er zijn 2 manieren waarop u kan doneren:

Periodieke gift

Een periodieke gift, op basis waarvan de donateur vijf jaar lang ieder jaar hetzelfde bedrag doneert. Deze gift leggen we vast in een overeenkomst. Periodieke giften zijn voor ons van belang omdat we daarmee kunnen zorgen voor een stuk continuïteit en daarmee zekerheid voor de school.

Een periodieke gift is geheel aftrekbaar van de belasting en dat is eenvoudig te regelen.

  • U schenkt een vast bedrag per jaar;

  • De looptijd van de schenking is minimaal vijf jaar;

  • De gift leggen we vast in een schenkingsovereenkomst.


Voor een periodieke gift vragen we ‘een overeenkomst periodieke gift in geld’ in te vullen en op te sturen naar de penningmeester (penningmeester@vriendenvankibera.nl). Door de penningmeester wordt de overeenkomst volledig gemaakt en het ingevulde formulier komt retour. Voor vragen hierover kunt u ook terecht bij de penningmeester.

Online

Via de onderstaande QR-code of deze link kunt u gemakkelijk een donatie doen, waarbij u zelf het bedrag kunt bepalen.

Vergeet u niet (indien gewenst) na de donatie uw contactgegevens achter te laten onderaan de site zodat wij u op de hoogte kunnen houden van hoe uw donatie een verschil maakt!

Ook kunt u handmatig een eenmalige gift overmaken op rekening 

 

NL53 RABO 0341 5064 19

 

ovv Donatie Vrienden van Kibera – [je naam].

Onze ANBI status

Omdat wij door de belastingdienst zijn aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is iedere gift aftrekbaar van de belasting. Voor een eenmalige gift is dat vanaf een drempelbedrag. Het drempelbedrag is 1% van je inkomen, met een minimum van € 60,-.

bottom of page